Târgovișteanul care s-a drogat, a fost implicat într-un accident rutier și i-a amenințat pe polițiști cu moartea, în arest preventiv pentru 30 de zile

Publicitate

Târgovișteanul de 40 de ani care s-a drogat și a fost implicat într-un accident rutier a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit IPJ Dâmbovița, Dragoș Turku a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Într-o postare pe Facebook, interlopul i-a amenințat pe polițiști că îi va împușca și îi va arunca în aer. Totodată, conform Sindicatului Europol, interlopul se află sub control judiciar în alte două dosare penale, fiind cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și incitare la ură.

“Interlopul din Dâmbovița care a amenințat că îi va împușca și îi va arunca în aer pe polițiștii care vor “îndrăzni” să-i bată la ușă este proaspătul beneficiar al unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor stupefiante ce a fost emis de Judecătoria Târgoviște.

La acest moment colegii noștri îl vor depune în arestul poliției unde va avea suficient timp să reflecteze la faptele comise. Vom urmări cu interes modul în care se vor derula cercetările având în vedere că bărbatul în cauză se afla sub control judiciar în alte două dosare penale, fiind cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și incitare la ură, la acest moment judecătorii putând să dispună emiterea a încă două mandate de arestare preventivă pe numele acestuia.

În ceea ce privește amenințările transmise polițiștilor, nu ne rămâne decât să vedem dacă procurorii vor analiza situația dată în contextul în care, așa cum v-am informat anterior, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru transmiterea prin fax a unui document ce conținea amenințări la adresa unui judecător”, se arată într-o informare a Sindicatului Europol.

De asemenea, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea pe rețeaua de sociliazare, conform Sindicatului Europol.

“Dorința i-a fost îndeplinită! În după-amiază acestei zile colegii noștri din cadrul IPJ Dâmbovița l-au reținut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împușca și pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au “îndrăznit” să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influența substanțelor stupefiante.

La acest moment sunt derulate cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea prin intermediul unui clip postat pe rețeaua de socializare Facebook.

Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunța asupra infracțiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru că a amenințat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situația din județul Dâmbovița unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a amenințat că îi va omorî pe polițiștii care îi vor bate la ușă”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!