Târgovișteanul Alexandru Iamandache, debut perfect la Poli Timișoara! A realizat o “dublă” în amicalul cu Dumbrăvița

Publicitate

Târgovișteanul Alexandru Iamandache se simte excelent la noua sa echipă, Politehnica Timișoara! Mijlocașul ofensiv achiziționat de bănățeni,  în această iarnă de la  FC Pucioasa, s-a remarcat din plin în primul amical susținut în perioada de pregătire de gruparea timișoreană.

În disputa cu CSC Dumbrăvița, echipa antrenată de dâmbovițeanul Nicu Croitoru s-a impus cu scorul de 7-0, iar Iamandache a marcat 2 goluri, după ce a fost folosit în actul secund. Alți marcatori ai Timișoarei su fost Olariu, Ursu, Giosu și D. Andrei (2).

Alexandru Iamandache a sosit de la FC Pucioasa sub formă de împrumut până în 31 decembrie 2022, cu opţiune de prelungire a înţelegerii.

Mijlocasul ofensiv  s-a născut pe 14 septembrie 1999, la Târgovişte. A crescut la CSŞ Târgovişte şi a jucat la seniori pentru FC Pucioasa. În prima parte a sezonului a marcat cinci goluri în 14 meciuri pentru formaţia dâmboviţeană, a doua clasată în Seria a 5-a a Ligii 3.

„Sunt foarte fericit, mi-am dorit mult să ajung la Poli Timișoara, o echipă de tradiție. Le mulțumesc celor de aici pentru șansa pe care mi-au acordat-o. Sunt într-un moment bun și sper ca până la finalul campionatului să ajut cât mai mult echipa astfel încât să-şi îndeplinească obiectivul”, Alexandru Iamandache, a transmis jucătorul dâmbovițean în  momentul când a semnat cu divizionara B timișoreană.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!