Târgoviștean prins cu 700 de kilograme de deșeuri nepericuloase în autoutilitară! A rămas fără mașină și a primit o amendă usturătoare

Publicitate

Un șofer din Târgoviște nu va uita prea curând ziua de 16 noiembrie 2023! După ce a fost oprit în trafic de polițiști, acesta a primit o amendă usturătoare, în valoare de 15.000 de lei, dar în același timp a rămas și fără autoutilitara pe care o conducea.

Bărbatul a fost sancționat atât de drastic din cauza faptului că a fost prins transportând cu autoutilitara numai puțin de 700 de kilograme de deșeuri nepericuloase, pentru care nu aveau documente de însoțire.

“La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au oprit în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, din Târgoviște.

În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că în autovehicul se aflau deșeuri nepericuloase pentru care nu erau deținute documentele de însoțire sau formularul de încărcare-descărcare a deșeurilor.

Cele 700 de kilograme de deșeuri nepericuloase au fost indisponibilizate, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional de către polițiști pentru încălcarea prevederilor H.G. nr. 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României, cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

De asemenea, ca măsura complementară, s-a dispus confiscarea autoutilitarei”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!