Târgoviștea, în topul destinațiilor din regiunea Muntenia, nominalizată pentru Destinația Anului 2022! Votul tău contează

Publicitate

Târgoviștea, în topul destinațiilor din regiunea Muntenia, nominalizată pentru Destinația Anului 2022!

Nominalizările continuă până pe 10 aprilie, astfel că destinația ta preferată are nevoie de toți cei care o iubesc pentru a strânge cât mai multe voturi de susținere pe site-ul www.destinatiaanului.ro

Oricine iubește și apreciază orașul Târgoviște îl poate susține cu un vot.

Publicul poate nominaliza destinații participante din 3 regiuni istorice și 2 categorii: CITY BREAK si LOCALITĂȚI TURISTICE.

Criteriile de eligibilitate: Minimum 100 de nominalizări, Reprezentare profesionistă cu completarea formularului de înscriere, Cofinanțare și participarea activă la realizarea materialelor de promovare.

Organizatorii vor alcătui un Top al destinațiilor eligibile după nominalizările publicului (pe regiune și pe categorie). Juriul Finalei Regionale acordă puncte acestora în funcție de descrierea furnizată de participant, alcătuind un Top al juriului. Podiumul Finalei Regionale se stabilește prin ponderare 2/3 alegerea publicului și 1/3 alegerea juriului. Câștigătoarele pe fiecare regiune și categorie trec în Faza 3: Finală Națională.

Regiunile vor fi vizitate de echipa de Exploratori Destinația Anului pentru a realiza emisiuni de prezentare. Se colectează votul publicului și al juriului Finalei Naționale.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!