Târgoviștea devine un oraș al copilăriei de 1 Iunie! Ateliere, spectacole de teatru și film, concursuri, jocuri și mult așteptata Paradă a Copiilor

Publicitate

1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului cu zeci de surprize la Târgoviște, pregătite de Primăria municipiului prin Teatrul Tony Bulandra.

De fapt, activitățile, momentele artistice, concursurile vor avea loc pe parcursul a două zile, 1 și 2 iunie, în diverse locuri: Parcul Mitropoliei, Cinema Independența, Piața Mihai Viteazul, Complexul Turistic de Natație, Teatrul Tony Bulandra, tot orașul așteptându-i pe cei mici, dar și pe cei mari să descopere surprizele pregătite de organizatori.

Vor fi spectacole de teatru, concursuri și jocuri, va avea loc Cupa 1 Iunie la înot, proiecții de film, zeci de momente artistice și ateliere de creație, dar și mult așteptata Paradă a copiilor ce va avea loc sâmbătă, chiar de 1 iunie, pe traseul: Primărie – Scuar primărie – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Stadionul Eugen Popescu.

Concertul de muzică simfonică și spectacolul de teatru găzduite în sala Teatrului Tony Bulandra, în data de 2 iunie, sunt cu intrare liberă, în limita locurilor disponibile. Invitațiile se pot ridica de la casieria teatrului.

Filmele pentru copii „Ice Age 3” și „Frumoasa și Bestia” care vor rula în zilele de 1 și 2 iunie la Cinema Independența, sunt gratuite pentru copii, biletul pentru părinți și bunici fiind de doar 10 lei. Rezervările se fac exclusiv la casieria cinematografului, în limita locurilor disponibile.

În fotografia alăturată găsiți programul complet pe zile, locuri și ore.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!