Târgoviște: Zeci de persoane au participat la Marșul cu bicicleta, organizat de USR PLUS. Au fost marcate Ziua Internațională a Bicicletei și Ziua Mondială a Mediului

Publicitate

Sâmbătă, la Târgoviște, USR-iștii, cu mic cu mare, au marcat Ziua Bicicletei (3 iunie) și Ziua Mondială a Mediului (5 iunie). La acțiune au participat zeci persoane care și-a dorit să facă o plimbare bicicleta.

“Ieri, alături de colegii din URS PLUS și târgovișteni am participat la Marșul cu bicicleta prin Târgoviște. Am marcat ziua Bicicletei și Ziua Mondială a Mediului.

Bucuria mea cea mai mare a fost participarea a peste 50 de adulți și copii. Micii bicicliști au fost la înălțime! Nu exagerez. Au înconjurat orașul umăr la umăr cu cei mari. Chiar dacă au fost câțiva care s-a mai predat pe traseu!

Mulțumiri colegilor de la USR PLUS Târgoviște, Dragoș Negoescu și Alin Mihai Predescu, pentru organizare. Mulțumiri și Municipalității pentru aprobarea marșului, Poliției și Jandarmeriei care ne-au asigurat deschis străzile și ne-au asigurat protecția. Și… multe mulțumiri șoferilor din trafic care nu ne-au claxonat, ci au așteptat răbdători să treacă convoiul”, a transmis Dan Mărgărit, consilier municipal din partea URS PLUS.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!