Târgoviște: Week-end-ul distracției continuă și duminică la Dâmbovița Mall!

Publicitate

La doi ani de la deschiderea Mall-ului, reprezentanții Centrului comercial au pregătit o sumedenie de surprize, iar timp de două zile sunt așteptați toți târgoviștenii și nu numai, pentru că surprizele sunt pentru toate vârstele.

Ziua de astăzi a fost plină la Dâmbovița Mall, mașinile erau parcate pe ambele laturi ale Bulevardului Ferdinand, pentru că o mulțime de copii au vrut să vină la întâlnirea cu Magitot și Gașca Zurli.

Serile de sâmbătă și duminică vor aduna cu siguranță la fel de mulți spectatori, întrucât „în program” sunt: concursuri cu premii, show de bar flair cu Valentin Luca, Partydul Kiss FM pe terasa exterioară – toate acestea sâmbătă seară, ”la pachet” cu 300 de cocktailuri gratuite!

Duminică, 21 august, de la ora 20:30, Natanticu, Vlad Barbu și Alexandru Banciu sunt responsabili cu râsul, glumele şi distracţia.

Week-endul aniversar se va încheia cu un show de artificii impresionant, vizibil din parcare, de la ora 22:00.

Tot cu ocazia aniversării, Dâmboviţa Mall organizează Festivalul Culinar în perioada 18 – 21 august şi invită pofticioşii la un festin cu fructe de mare, scrumbii, crap, păstrăv, delicioase preparate din carne și, bineînțeles, dulciuri de toate felurile.

„Suntem fericiţi să putem organiza această petrecere aniversară cu invitaţi de renume, activități inedite, premii, surprize şi multă distracţie. Dar şi mai fericiţi suntem că au trecut doi ani frumoşi, pe care i-am petrecut alături de comunitatea din Dâmboviţa. Petrecerea pe care o organizăm este în cinstea vizitatorilor nostri şi vă promitem că în acest al treilea an vom fi o gazdă cel puţin la fel de bună”, a declarat Florin Anton, managerul general al centrului comercial Dâmboviţa Mall.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!