Târgoviște: Vizită surpriză făcută de Moș Crăciun la Cinema “Independența” pentru copiii cuminți! Primarul Cristian Stan a fost unul dintre “ajutoarele” Moșului

Publicitate

Reabilitat, modernizat, transformat dintr-o ruină într-unul dintre cele mai moderne cinematografe din țară, ”Independența” din Târgoviște reintră în preferințele de petrecere a timpului liber, și asta nu doar pentru cinefili!

Sâmbătă, după filmul dedicat copiilor, ce rulează în fiecare weekend de la ora 11, primarul municipiului, Cristian Stan, a fost ”ajutor” al lui Moș Crăciun și i-a așteptat cu cadouri și surprize pe micuții ai căror părinți au ales program de film pentru această dimineață.

Asta după ce sâmbătă seara, la Cinematograful ”Independența” a avut loc premiera națională ”Spencer”, povestea a trei zile decisive petrecute de Prințesa Diana la Castelul Sandringham, acolo unde Familia Regală Britanică își petrece anual sărbătorile de Crăciun.

Iată că, dacă în urmă cu câțiva ani scriam cu tristețe că în clădirea fostului cinema ”Independența” creșteau bălării și era un focar de infecție, astăzi cinematograful are cel mai mare ecran din România, sistem audio de top și este clasificat în prima categorie de calitate în Registrul cinematografelor.

După 15 ani de declin, actuala administrație a reușit, nu fără greutăți, birocrație și dese drumuri la București să transforme Cinematograful într-o sală multifuncțională de care Târgoviștea avea neapărată nevoie.

Vă reamintim că cinematograful a fost reabilitat și modernizat printr-un proiect derulat de Primăria Târgoviște prin Compania Națională de Investiții.

Programul acestui sfârșit de săptămână este atașat, cu precizarea că filmele care vor rula, toate informațiile necesare achiziționării, inclusiv online a biletelor, orele de funcționare, tarifele, pot fi consultate pe site-ul https://www.cinema-independenta.ro/

Vă reamintim sâmbăta și duminica, de la ora 11.00, vor fi proiectate filme pentru copii.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!