Târgoviște: Vești tot mai bune de la stadionul “Eugen Popescu”! Au fost montați primii doi stâlpi ai instalației de nocturnă

Publicitate

Vești tot mai bune de la stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște! Muncitorii firmei de construcții desemnate să execute lucrările la nocturna stadionul târgoviștean au montat, luni, primii doi stâlpi. Cu o înălțime de 36 de metri și echipați complet, aceștia au fost amplasați pe partea dinspre Aleea Coconilor.

Potrivit autorităților locale, astăzi se lucrează de zor pentru montarea celorlalți doi stâlpi. Până la finalul săptămânii se va face și probele de funcționare a nocturnei ce va fi instalată pe arena “Eugen Popescu”.

“Primii doi stâlpi ai nocturnei stadionului nostru sunt deja montați, complet echipați cu proiectoare, fiecare stâlp având o înălțime de 36 de metri.

În cursul zilei de astăzi, se lucrează la montarea celorlalți doi stâlpi, urmând ca, până la finalul săptămânii ă se facă inclusiv probele de funcționare a noii instalații de nocturnă”,a  transmis Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!