Târgoviște: Turul de ciclism organizat de Școala Coresi, un real succes și în acest an!

Publicitate

Marți după-amiază, la Târgoviște, a avut loc cea de-a XXI-a ediție a Turului de Ciclism, organizată de Școala Coresi, în colaborare cu Primăria Municipiului Târgoviște și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

An de an, evenimentul militează pentru pentru un stil de viață sănătos, pentru practicarea sportului și o relație responsabilă cu mediul înconjurător.

La ediția din acest an a turului au luat parte sute de participanți. Traseul propus de organizatori, între orele 18.00 și 19.00, a fost Şcoala Gimnazială Coresi Târgovişte – B-dul I. C. Brătianu– Strada Colonel Dumitru Băltărețu – B-dul Mircea cel Bătrân – Strada Calea Domnească – Strada Constantin Brâncoveanu – B-dul Unirii – Strada Colonel Dumitru Băltărețu – Bdul I. C. Brătianu – Şcoala Gimnazială Coresi Târgovişte. În schimb, între orele 16.00 -17.00, participanții au pedalat în incinta Complexului Turistic de Natație. 

La eveniment au fost invitați elevi, cadre didactice, părinţi, bunici, membri ai comunității care le plac astfel de activități.

 Organizatorii speră ca astfel de tipuri de evenimente să aibă ecou în rândul cetăţenilor şi Târgoviştea să devină un oraş cu oameni activi și responsabili atât cu propria persoană, cât și cu mediul înconjurător.

Turul de ciclism, ediția a XXI-a este un proiect cu finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Târgovişte, din fondurile alocate pentru activităţi nonprofit de interes local.

Pentru buna organizare a turului de ciclism, organizatorii s-au bucurat de sprijin deosebit din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie – Serviciul Rutier, a Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmboviţa, a Filialei de Crucea Roșie Dâmbovița, a Serviciului Județean de  Ambulanță Dâmbovița și a Complexului Turistic de Natație Târgoviște.

Cum totul a ieșit foarte bine, misiunea cu privire la desfășurarea Turului de ciclism a fost îndeplinită cu succes.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!