Târgoviște: Trei zile de restricții de circulație pe Calea București. Care sunt rutele alternative pentru mașinile mici și pentru traficul greu

Publicitate

Primăria Municipiului Târgoviște anunță participanții la traficul rutier că, în perioada 2 – 4 noiembrie, 2023 (zilele de joi, vineri și sâmbătă), pe Calea București, inclusiv în sensul giratoriu situat la intersecția cu str. Petru Cercel (zona Rompetrol), vor fi instituite restricții temporare de circulație, pentru realizarea unor ample lucrări de reabilitare și modernizare.

Recomandarea pentru șoferi este să evite zona menționată, pe cât este posibil.

Pentru mașinile mici care vin dinspre București există varianta ocolirii prin cartierul Matei Voievod (străzile Legumelor, Grădinari – cu ieșire în Calea Ploiești), iar pentru șoferii care vin dinspre Petru Cercel, există variantă ocolitoare (înainte de benzinărie) prin strada Miron Costin, cu ieșire în strada Ion Neculce, din cartierul „Prepeleac”, arteră ce oferă posibilitatea evitării zonei în care se lucrează.

Pentru traficul greu există variante ocolitoare prin localitatea Valea Voievozilor și pe Aleea Sinaia și Aleea Mănăstirea Dealu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!