Târgoviște: Teatrul „Tony Bulandra” deschide în forță noua stagiune

Publicitate

Sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19, are loc spectacolul „Opposite Attract” în regia lui Florin Piersic Jr. și în distribuție cu: Mircea Silaghi, Maria Nicola, Delia Lazăr, Ilie Ghergu, Radu Câmpean, Oana Marcu și Alexandra Stroe.

”La 10 ani de la prima reprezentație pe scena Teatrului Tony Bulandra Târgoviște, conducerea teatrului târgoviștean a decis să reia spectacolul „Opposites Attract”, cu un suflu nou adus de tinerele și talentatele actrițe Oana Marcu și Alexandra Stroe, care în urma castingului din această vară s-au alăturat echipei noastre.

«Opposites Attract» rămâne în continuare un spectacol de actualitate, o comedie despre dragoste, infidelitate, masochism emoțional, invidie, terapie, sex, renunțare, compromis, blocaj, eliberare și toate celelalte lucruri care ne fac să ne plângem de milă acasă, dar să râdem în hohote la teatru!

«Veniți să facem haz de necaz cu acest spectacol care ne arată așa cum suntem când vine vorba de relații! Sâmbătă, 1 octombrie, de la 19.00, în Foaier!»”, au transmis reprezentanții Teatrului „Tony Bulandra”.

În luna octombrie, Teatrul Tony Bulandra vă oferă, pe lângă deja consacratul festival-concurs național de interpretare a romanței ”Crizantema de Aur”, și următoarele spectacole:

Sâmbătă, 1 octombtrie, „Opposites Attract” în regia lui Florin Piersic Jr., după un text de Bruce Kane.

Vineri, 14 octombrie, „Sosesc deseară” – …incandescența feminină și slăbiciunea masculină se ciocnesc și dau naștere unei explozii de sentimentalism și autoironie.

Duminică, 16 octombrie, „Crimă și pedeapsă” – …pluralitatea ființei umane și reflexiile ei. Tocmai datorită acestei viziuni, se ajunge la o „Crimă și pedeapsă” fără Raskolnikov.

În fotografia alăturată puteți vedea întregul program al spectacolelor din luna octombrie.

Bilete și rezervări la:

0245.210.046;

✆ WhatsApp: 0799.759.012;

E-mail: rezervari@tonybulandra.ro

Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!