Târgoviște: Tânăr arestat pentru furturi de catalizatoare auto

Publicitate

Un tânăr de 24 de ani, din București, a fost arestat preventiv, la sfârșitul lunii martie, după ce ar fi furat mai multe catalizatoare de la 6 autoturisme parcate pe raza orașului Târgoviște. În urma anchetei efectuate de oamenii legii, a reieșit  faptul că acesta ar fi sustras catalizatoarele în cursul lunilor ianuarie și martie.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

„La data de 30 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea procurorului de caz în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, față de un bărbat de 24 de ani, din București, a fost dispusă, Judecătoria Târgoviște, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Acesta este bănuit că, în cursul lunilor ianuarie și martie a.c., ar fi sustras mai multe catalizatoare de la șase autoturisme parcate pe pe raza municipiului Târgoviște.

Totodată, în cursul lunii martie, instanța de judecată a admis propunerea organelor de cercetare penală și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a doi bărbați, în vârstă de 29 și 40 de ani, bănuiți că ar fi ajutat la comiterea furturilor. Cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii la furt calificat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!