Târgoviște: Sute de petarde și artificii confiscate de jandarmi în apropierea unui complex comercial

Publicitate

Un dâmbovițean de 46 de ani are probleme cu legea după ce inițiat o mică “afacere” de sezon, pe cât de riscantă, pe atât de profitabilă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Bărbatul s-a aprovizionat cu sute de materiale pirotehnice de diferite categorii, căutate de dâmbovițeni pentru sărbători și le-a pus în vânzare, în zona complexului comercial “Pavcom” din Târgoviște. Nu mai că în timp ce le vindea ilegal la trecători, acesta a fost depistat de jandarmi, care i-au confiscat toată “muniția”.

“Peste 200 de petarde și artificii au fost confiscate de jandarmi de la un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care aborda trecătorii pentru a le vinde, în zona unui complex comercial din Târgoviște.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, acesta fiind înaintate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Pentru prevenirea unor incidente, precum și a faptelor de natură contravențională ori infracțională, după caz recomandăm cetățenilor următoarele:

-să nu cumpere articole pirotehnice de la persoane neautorizate;

-să își supravegheze copiii, aceștia fiind predispuși la pericole dacă nu înțeleg riscurile la care se expun folosind petarde”, reiese dintr-o informare a Jandarmeriei Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!