Târgoviște: Surpriză pentru femeile din trafic! Polițiștii le-au amendat pe șoferițe cu flori de 8 Martie

Publicitate

De 8 Martie, polițiștii dâmbovițeni au “uitat” puțin de atribuțiile stricte de serviciu și au oferit flori și zâmbete participantelor în trafic.

Gest frumos făcut de polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița, care au oferit, luni, flori șoferițelor aflate în trafic. Deși unele dintre acestea oprite în trafic de polițiști s-au speriat, iar unele chiar și-au pregătit documentele pentru controlul de rutină, toate au rămas plăcut surprinse când li s-a oferit o floare.

De asemenea, agenții le-au recomandat șoferițelor să respecte limitele de viteză, să poarte centura de siguranță și să conducă prudent pentru evitarea evenimentelor rutiere.

“Astăzi, 8 Martie, cu prilejul “Zilei Internaționale a Femeii”, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întâmpinat doamnele și domnișoarele din trafic cu flori, gânduri bune și tradiționala urare: „O primăvară frumoasă!”

De asemenea, acestea au primit și sfaturi din partea polițiștilor pentru prevenirea implicării în evenimentele rutiere.

Cu această ocazie, polițiștii dâmbovițeni vă urează o primăvară însorită și plină de bucurii!”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!