Târgoviște: Șoferul care a spulberat-o pe fetița de 13 ani pe trecerea de pietoni, în arest la domiciliu

Publicitate

Autoritățile fac în continuare cercetări în cazul accidentului mortal din Târgoviște, în urma căruia o fetiță de 13 ani și-a pierdut viața.

Se pare că șoferul care a lovit-o în plin pe minoră, a fost plasat în arest la domiciliu, prin decizia Judecătoriei Târgoviște. În aceste condiții, pe moment, șoferul vinovat a scăpat de măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

“Arest la domiciliu pentru şoferul din Târgovişte care a omorât fata de 13 ani. De luni reîncep audieri masive în dosarul incidentului iscat între Poliţie şi participanţii la înmormantare”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, pentru Româniatv.net.

Totodată, joi, polițiștii dâmbovițeni au transmis că șoferul în vârstă de 22 a a fost reținut.

“Astăzi, 21 iulie 2022, șoferul implicat în accidentul rutier mortal din data de 7 iulie 2022 a fost reținut, ca urmare a ordonanței dispuse de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”.

Pe de altă parte, tot din declarațiile avocatului Cuculis aflăm că de luni, 25 iulie, reîncep și audierile în cazul conflictului iscat între participanții la înmormântare și polițiști.

Reamintim, că în urma scandalului iscat la înmormântarea minorei, trei bărbați au fost arestați. De asemenea,  multi polițiști sunt cercetați pentru faptele sale.

Astfel, șeful Poliției Târgoviște, șeful Biroului de Ordine Publică și alți doi polițiștii cu funcții de execuție sunt cercetați, în urma anchetei Direcției de Control Intern și Direcției de Ordine Publică a IGPR.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!