Târgoviște: Se refac lucrările de asfaltare la Calea Ialomiței! Constructorul suportă integral costurile, artera fiind în garanție

Publicitate

Noi lucrări pe Calea Ialomiței, din Târgoviște, arteră ce face parte din centura municipiului, a cărei finalizare abia ce a fost anunțată!

Însă, în legătură cu șantierul redeschis acum pe strada Calea Ialomiței, pentru a evita speculațiile pe acest subiect, primarul municipiului, Cristian Stan, a oferit precizări importante:  ”Am solicitat constructorului REFACEREA INTEGRALĂ a stratului de uzură, pe întreaga suprafață a părții carosabile.  Am luat această decizie în contextul în care, în ultimele luni, stratul de asfalt de pe strada menționată a fost peticit în mai multe locuri, iar degradarea continua. Cu mențiunea importantă că turnarea noului strat de asfalt se face exclusiv pe cheltuiala constructorului, în baza obligației de garanție, precizez că nu voi accepta lucrări care să nu corespundă din punct de vedere calitativ”, a declarat edilul, știută fiind intransigența domniei sale în legătură cu aceste lucruri.

Lucrările, care includ frezarea stratului vechi de asfalt, turnarea unui nou covor asfaltic, dar și intervenții în zona căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere, vor dura aproximativ 10 zile.

”Regretăm disconfortul generat în legătură cu traficul rutier din zonă, însă nu exista altă alternativă pentru a evita cârpirea repetată a drumului, coroborată cu remedierea străzii în viitor, după expirarea perioadei de garanție, suportată din bugetul local”, a mai precizat primarul municipiului Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!