Târgoviște: Se lucrează fără încetare la stadionul “Eugen Popescu”! Ultimele noutăți oferite de primarul orașului, Cristian Stan

Publicitate

Lucrările la reconstrucția arenei “Eugen Popescu” se desfășoară fără întrerupere! Reprezentanții administrației locale au făcut, joi, o vizită pe șantierul de la stadion, iar apoi au prezentat ultimele noutăți.

Ca și stadiu de execuție, la tribuna nouă, a fost turnată integral placa de la parter și se lucrează deja la cea de la etaj. În același timp, se realizează și casa liftului. După finalizarea plăcii de la etaj, va începe montarea gradenelor prefabricate, se va turna șapa de egalizare și se va lucra la compartimentările interioare.

La tribuna veche, au fost montate și ultimele gradene prefabricate, încăperile au fost deja tencuite și a fost finalizată rețeaua de alimentare cu energie electrică, iar la exterior se sudează ultimele elemente ale construcției destinate mass-media. Aici, când vremea ne va permite, vom realiza hidroizolația (care necesită o temperatură constantă de peste 15 grade) și vor fi montate toate scaunele de pe această tribună.

“În pofida tuturor dificultăților, cu prețuri majorate în cascadă la materialele de construcție sau utilități, continuăm edificarea unei arene fotbalistice foarte moderne, care îndeplinește toate condițiile impuse de regulamentele in vigoare pentru disputarea meciurilor de primă ligă, indiferent de oră sau de anotimp, iar cu ajutorul lui Dumnezeu și dacă nu vor apărea situații neprevăzute, prindem un meci în prima ligă la Târgoviște în acest sezon”, a transmis Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!