Târgoviște: Primarul Cristian Stan e tranșant cu privire la transportul public de persoane de pe raza orașului: “Nu vom mai tolera niciun transportator extern”

Publicitate

Primăria Municipiului Târgoviște a anunțat prin vocea primarului Cristian Stan reguli stricte pentru transportatorii privați de persoane. Aceștia nu mai pot avea stații în interiorul orașului, ci doar stații de capăt.

O astfel de decizie a fost luată pentru că de transportul public de persoane pe raza municipiului se va ocupa operatorul târgoviștean (AITT), ce se află în subordinea Primăriei Municipiului. Edilul Târgoviștei a transmis că acesta poate asigura un transport la costuri accesibile, decent și civilizat.

„Nu vom mai tolera niciun transportator, în municipiul Târgoviște, să se comporte ca și cum nu există legislație. Vom asigura integral transportul în municipiul Târgoviște, în momentul în care toate cele 28 de autobuze Mercedez –Benz vor ajunge și nu vom mai permite niciunui alt transportator să facă transport local în Târgoviște.

Vor avea stații de capăt, unde vor putea să vină. Operatorul târgoviștean va asigura transport decent, civilizat, la costuri normale. Aceasta este și o obligație, prevăzută în ghidul de finanțare pe proiectul de modernizare a transportului public din Târgoviște”, a transmis primarul Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!