Târgoviște: “A plouat” cu amenzi la un botez cu 32 de persoane

Publicitate

Polițiștii municipiului Târgoviște au aplicat, sâmbătă, mai multe amenzi drastice,  după ce la un restaurant de pe raza orașului a avut loc un botez cu 32 de persoane, astfel nefiind respectate prevederile impuse de autorități pe timpul pandemiei.

În urma controlului efectuat de polițiști, toate cele 32 de persoane au fost sancționate, fiecare, cu câte 500 de lei, iar organizatorul evenimentului cu 2 000 de lei. În schimb, patronul restaurantului a fost amendat cu suma de 10 000 de lei.

“La data de 13 martie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați, prin TELVERDE, cu privire la faptul că într-un restaurant din Târgoviște se desfășoară o petrecere.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului indicat, unde au identificat 32 de persoane care participau la o petrecere privată (botez).

Conform prevederilor Legii nr. 55/2020, administratorul localului a fost sancționat cu amendă în cuantum de 10 000 de lei, organizatorul evenimentului cu 2 000 de lei, iar ceilalți participanți cu 500 de lei, fiecare”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!