Târgoviște: Parcul Chindia va beneficia în cel mai scurt timp de o nouă cale de acces, cu parcare de 40 de locuri

Publicitate

Parcul Chindia va beneficia în cel mai scurt timp de o nouă intrare într-o zonă diametral opusă intrărilor existente. Investiția este realizată de administrația municipală pentru a oferi încă o variantă de acces în Parcul Chindia și la Grădina Zoologică.

Totodată, va fi amenajată și o parcare pentru autovehicule (mașini mici și autobuze), ce va cuprinde aproximativ 40 de locuri.

„Vom avea aici, lângă Skate Park, un nou punct de acces. Acum putem discuta de două parcări importante care să deservească cel mai mare parc, Chindia, parcarea de la Stadionul Municipal, cu aproximativ 300 de locuri și care poate fi folosită și pentru parc, și acum această parcare cu acces dinspre strada Cornel Popa, care are 40 de locuri, inclusiv pentru autobuze. Dorim să descongestionăm puțin circulația și afluxul de oameni către Parcul Chindia și Grădina Zoo”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

Totodată, primarul Cristian Stan a subliniat că, în cursul acestui an, dacă se reușește semnarea finanțării, vor debuta și lucrările de reabilitare a parcului, în integralitatea sa.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!