Târgoviște: O femeie de 51 de ani a murit la o clinică privată în timpul unui control medical. De la ce i s-a făcut rău

Foto: Arhivă
Publicitate

Un episod tragic s-a consumat zilele trecute la o clinică privată din municipiul Târgoviște. O femeie în vârstă de 51 de ani, din comuna Finta, a murit în timpul unui consult, după ce a băut o substanță de contrast necesară pentru efectuarea unui Computer Tomograf (CT), potrivit Realitatea Plus. 

Potrivit mai multor informații, femeia se pare că ar fi suferit de cancer la sân, fiind diagnosticată în urmă cu două luni. Se pare că acesteia i s-ar fi recomandat să facă unele investigații mai complexe și anume un CT.

Pacienta s-a dus la o clinică privată pentru a efectua computerul tomograf, iar acolo i s-a administrat substanța de contrast, care are rolul – în cazul unei investigații radio-imagistice – de a scoate mai bine în evidență diferite structuri din corpul uman.

La scurt timp după ce a luat această substanță de contrast, femeia a început să tușească foarte tare și să respire foarte greu. Angajații clinicii private au sunat la 112, iar pacienta a fost transportată de urgență la un spital de stat. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, decesul fiind declarat în aproximativ o oră de când acesta a ajuns la spital.

Conform rudelor femeii, aceasta se simțea bine în ultima vreme, iar boala pe care o avea nu era într-un stadiu avansat. În acest caz va fi deschisă o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de moartea subită a femeii, potrivit dcnews.ro. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!