Târgoviște: O femeie a amenințat că-și dă foc în piața agrolimentară 1 Mai. De la ce a pornit nemulțumirea acesteia

Publicitate

O femeie a amenințat, joi de dimineață, în piața agroalimentară 1 Mai din Târgoviște, cu autoincendierea în urma unei nemulțumiri în ceea ce a privit decizia primăriei de a demola o construcția în care își desfășura activitatea comercială. Aceasta a aruncat combustibil în interiorul magazinului de flori în care se afla și a amenințat cu o brichetă, pe care o ținea în mână, că va da foc locației.

Într-un final, femeia a fost convinsă să renunțe la intenția de autoincendiere de forțele de ordine ajunse la fața locului. De asemenea, avocații acesteia și reprezentanții Primăriei Municipiului Târgoviște negociază soluționarea litigiului.

“La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște s-au deplasat în Piața 1 Mai și au intervenit pentru a împiedica producerea oricărui eveniment negative ca urmare a unei sesizări referitoare la faptul că o femeie amenință cu autoincendierea pe fondul unei nemulțumiri în ceea ce privește decizia primăriei de a demola o construcție cu destinația de spațiu comercial pe care acesta îl folosește”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Ca urmare a a activităților desfășurate, femeia a fost convinsă să renunțe la intenția de autoincendiere, iar la acest moment avocații acesteia și reprezentanții din cadrul primăriei negociază soluționarea pe calea amiabilă a diferendului, urmând să se încheie acte administrative în acest sens.

Pe lângă polițiști și reprezentanții Primăriei Târgoviște au mai ajuns pompierii Detașamentului Târgoviște și un echipaj SAJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!