Târgoviște: Noul teren cu gazon sintetic și nocturnă din apropierea Complexului Turistic de Natație este gata! La inaugurarea acestuia, din această seară, este așteptat și Răzvan Burleanu, președintele FRF

Publicitate

După doi ani de așteptare, municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița pot beneficia în sfârșit de un teren de fotbal modern, dotat cu gazon sintetic și nocturnă. Terenul din vecinătatea Complexului Turistic de Natație va fi destinat în cea mai mare parte antrenamentelor fotbaliștilor Chindiei, dar și grupelor de copii și juniori ale clubului  târgoviștean.

Inaugurarea acestuia are loc în această seară, de la ora 18.00. La eveniment este așteptat să ajungă și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Lucrările la stadion au fost realizate de Primăria Municipiului Târgoviște în parteneriat cu FRF. Proiectul a fost prezentat în ianuarie 2018 de autoritățile locale, în prezența președintelui forului național de fotbal.

Recepția lucrărilor de la noul teren a fost făcută în această săptămână. Mai mult de atât, în ultimele zile s-au făcut și probe la sistemul de iluminat.

Suprafața noului teren sintetic este de 9 543.00 metri pătrați, iar tribuna are o capacitate de 300 de locuri. Noul teren va fi în curând și gazda unor meciuri oficiale la nivel juvenil.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!