Târgoviște: Noua bază sportivă de la Colegiul Național “Constantin Carabella” este gata. Investiția, așteptată deopotrivă de elevi, și de profesori

Publicitate

Noua bază sportivă de la Colegiul National “Constantin Carabella” este gata, iar elevii de la această prestigioasă unitate de învățământ pot beneficia, pentru prima dată, de condiții foarte bune pentru efectuarea orelor de educație fizică, imediat ce vor reveni la cursurile fizice.

Investiția de 3 milioane de lei, realizată de Primăria Municipiului Târgoviște, cuprinde: sală de sport în suprafață de aproximativ 1000 mp; teren exterior multifunctional, acoperit cu tartan; vestiare, dar și toate dotările aferente (gradene cu 120 de locuri, tabelă de marcaj, trambuline, panouri baschet, mese de tenis, sistem de sonorizare etc).

Primarul municipiului, fost elev al CN ”Carabella”, Cristian Stan, a amintit astăzi că noua bază sportivă era absolut necesară, orele de educație fizică fiind desfășurate până acum într-o sală improvizată sau în fosta cantină a liceului auto.

De asemenea, fost elev al CN ”Constantin Carabella”, prezent astăzi la inaugurare, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a declarat: ”Au trecut peste 20 de ani de la terminarea liceului și, de fiecare dată, îmi aduc aminte cu mare plăcere de anii petrecuți la Colegiul National «Constantin Carabella».

Astăzi am avut încă un motiv în plus să-i trec pragul mai ales că, alături de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, la rândul său elev al instituției, am inaugurat noua bază sportivă a Colegiului.

Așadar, elevii de la Carabella au cele mai bune condiții pentru desfășurarea orelor de sport.

Un teren exterior acoperit în întregime cu tartan, o sală de sport de aproape 1000 de mp, vestiare, gradene cu 120 de locuri, tabelă de marcaj, mese de tenis, sistem de sonorizare și multe alte dotări care transforma baza sportivă a Colegiului într-una dintre cele mai moderne din județ sau chiar din țară.

Felicitările mele primarului Cristian Daniel Stan pentru această investiție!”, a transmis șeful administrației județene.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!