Târgoviște: Momente groaznice întâmpinate de o adolescentă și mama acesteia! Au fost bătute de iubitul fetei

Foto: Arhivă
Publicitate

Clipe de teroare întâmpinate, vineri, de o adolescentă de 17 ani și de mama acesteia. Pentru început, minora a fost bătută de iubit pe o stradă din municipiul Târgoviște. Puțin timp mai târziu după acest incident, bărbatul a pătruns fără drept în locuința tinerei, unde ar fi lovit-o pe mama acesteia. După loviturile primite, cele două femei au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul agresor a fost a fost reținut de polițiști, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

„La data de 25 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul de Ordine Publică, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pe numele unui tânăr de 20 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă.

Acesta, inițial, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că, la data de 22 martie a.c., bănuitul, în timp ce s-ar fi aflat pe bd. Eroilor din municipiul Târgoviște, și-ar fi agresat fizic concubina, o tânără de 17 ani.

Ulterior, acesta ar fi pătruns fără drept în locuința mamei tinerei, respectiv o femeie de 40 de ani, pe care ar fi agresat-o fizic. Cele două persoane au primit îngrijiri medicale la spital.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!