Târgoviște: Măsură de contracarare a falimentului producătorilor la Piața 1 Mai. S-a găsit o soluție pentru continuarea activității

Publicitate

Chiar în contextul aplicării întocmai a Hotărârii de Guvern prin care s-a dispus suspendarea activității piețelor agroalimentare la interior, începând cu data de 9 noiembrie, Piața 1 Mai funcționează tot în hală, luându-se hotărârea de a fi îndepărtate geamurile.

”Deși nu este o situație simplă, considerăm că este cea mai bună soluție în contextul actual. Asigurăm toți târgoviștenii că vom căuta în continuare să găsim cele mai potrivite modalități de a depăși această perioadă, încercând să protejăm atât interesele producătorilor locali, cât și pe cele ale cumpărătorilor, cu respectarea întocmai a măsurilor impuse”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Vă reamintim că de astăzi, 9 noiembrie, au intrat în vigoare noile măsuri guvernamentale care privesc și închiderea piețelor agro-alimentare (cu excepția celor care funcționează în aer liber) și a târgurilor, din cauza răspândirii în ritm accelerat a infecțiilor cu noul coronavirus.

Pentru a contracara măsura, contestată vehement de producători, inclusiv de cei dâmbovițeni, dar și de organismele din domeniu, a fost luată pentru a veni în sprijinul celor care trăiesc de pe urma muncilor agricole, dar și a celor care obișnuiesc să se aprovizioneze din piețe și nu din supermarketuri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!