Târgoviște: Lucrările pe Șoseaua Găești au ajuns la al doilea strat de asfalt. Ce presupune investiția de 9 milioane lei

Publicitate

Continuă lucrările de reabilitare pe Șoseaua Găești din municipiul Târgoviște!

Realizat integral cu bani de la buget, proiectul se ridică la o valoare de 9 milioane de lei, iar în prezent se lucrează la turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, dar și la canalizația subterană care va prelua actualele rețele de utilități supraterane.

Investiția, care înseamnă 1,7 kilometri, presupune trei straturi de asfalt, refacerea trotuarelor și a parcărilor, canalizație pentru rețelele care până acum erau supraterane.

”Cel târziu în această toamnă, strada pe care intră în Târgoviște cele mai multe mașini (în zilele lucrătoare, în fiecare dimineață pe aici intră peste 3000 de autoturisme), va arăta impecabil!

Încă un aspect vreau să mai adaug. Necesitatea a făcut ca zilele trecute să merg la București. Poate că sunt puțin subiectiv, poate ca sunt animat și de un sentiment firesc de patriotism local, însă pot spune că, în pofida unei diferențe uriașe de buget, orașul nostru are o infrastructură decentă în raport cu municipiul București. Șoseaua Chitilei și Calea Griviței reprezintă numai 2 exemple de străzi care înregistrează cote foarte mari de trafic, însă oferă condiții precare de utilizare. Menționez că nu am urmărit să fac o comparație, însă inevitabil sunt nevoit să fiu atent la detalii”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!