Târgoviște: Lucrările la sala de sport din campusul Universității „Valahia” se apropie de final!

Publicitate

Încă un proiect derulat de Primăria Târgoviște, prin Compania Națională de Investiții, este aproape de finalizare! Este vorba despre sala de sport realizată de Primăria Târgoviște în campusul Universității ”Valahia”.

Sala va avea o tribună de 180 de locuri, suprafața sportivă dimensionată pentru jocurile de handbal (şi va cuprinde şi tuşe trasate pentru baschet, tenis, volei) cu suprafața de gardă aferentă, va dispune de vestiare (separate pe sexe/echipe) dotate cu dușuri şi grupuri sanitare (inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi motorii).

Totul este foarte modern, au fost prevăzute vestiare pentru instructori/arbitri şi un cabinet de prim ajutor. Organizarea vestiarelor s-a făcut în regim filtru, separând-se circulațiile de acces în vestiare de cele de acces la terenul de sport.

Municipiul Târgoviște, ca beneficiar al investiției, a pus la dispoziție terenul si va asigura finanțare pentru racordarea la utilități.

Se vor realiza amenajări exterioare care vor consta în alei pietonale, alei auto, parcări și spații verzi.

La finalul investiției, sala va fi binevenită pentru studenții de la Târgoviște, pentru competițiile sportive organizate în mediul academic și nu numai.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!