Târgoviște: Locație nouă pentru “Piața de la Ruși”. Vezi unde poate fi găsit, mai nou, “Bazarul Rușilor”

Publicitate

“Piața de la Ruși” din municipiul Târgoviște a cunoscut o transformare radicală în ultima perioadă. De la începutul lunii februarie, aceasta poartă numele de “Bazarul Rușilor” și poate fi găsită în apropierea supermarketului Profi și a autogării AITT, din microraioanul VI.

“Piața de la Ruși” a fost mutată din zona Complexului Pavcom, deoarece, în luna noiembrie a anului trecut, proprietarul nu a putut prezenta niciun document/autorizație care să poată permite desfășurarea unor activități de genul care se desfășura în acea locație, respectiv comerț ambulant. În atare situație, s-a pus în vederea societății, să suspende de îndată activitățile în acest spațiu, impropriu, neautorizat, în care nu pot fi respectate nici normele de sănătate publică, nici cele referitoare la protecția și securitatea la incendiu.

Potrivit unui comunicat emis de autorități, în acea perioadă, reieșea faptul că pentru comercianții care își desfășoară activitatea în acea zonă, SC Pavcom SA, s-a obligat ca, prin acordul părților, fie să suspende contractele de locațiune, fie să le le pună la dispoziție alte spații care să îndeplinească cerințele legii.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!