TÂRGOVIȘTE: Investiție finalizată pe strada Radu Gioglovan | FOTO

Publicitate

Lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Radu Gioglovan, din microraionul IX al municipiului Târgoviște, au fost finalizate! După aproape două luni de la demararea investiției, ieri, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a efectuat o inspecție în teren, a verificat calitatea lucrărilor și i-a felicitat pe cei care au lucrat la implementarea acestui proiect de anvergură ce a schimbat radical fața acestei zone din Micro IX, care până acum nu prea s-a bucurat de atenție administrativă.

Pe strada Radu Gioglovan s-au realizat nu numai lucrări de asfaltare, ci și de reabilitare și modernizare a trotuarelor, a iluminatului public, s-au modernizat locurile de joacă și s-a investit o sumă importantă în realizarea unei canalizări pentru scurgerea apelor pluviale. De asemenea , în locul garajelor inestetice au fost amenajate peste 250 de locuri de parcare. Valoarea totală a investițiilor de pe strada Radu Gioglovan depășesc 1,4 milioane lei, bani care provin exclusiv din bugetul local al Primăriei Târgoviște,

„Investiția derulată de administrația locală târgovișteană pe strada Radu Gioglovan din microraionul IX a fost finalizată. La acest moment putem discuta de reabilitarea integrală a peste 10.000 de metri pătrați de străzi și trotuare. De asemenea au fost reabilitate două locuri de joacă, a fost modernizat iluminatul public. Este o lucrarea care a fost executată, pe zona de pregătirii a asfaltării, de către Municipal Construct, iar valoarea totală a lucrărilor se situează undeva la 1,4 milioane de lei. Este o lucrare pe care am reușit să o finalizăm în termenul pe care ni l-am propus. Sunt peste 250 de locuri noi de parcare care au rezultat în urma intervenției realizate aici”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

În această perioadă se lucrează intens și în alte zone ale municipiului, respectiv în microraioanele IV, V, dar și pe strada Crăițelor aflată în vecinătatea Tribunalului.

„În acest moment se mai lucrează și se va interveni foarte curând pentru asfaltare pe strada Nicolae Iorga. De asemenea se mai lucrează în microraionul IV în parcarea care face legătura între străzile Popa Șapcă și Radu cel Mare. Se va interveni rapid în zona străzii Urmuz, în microraionul V, dar și în zona străzii Ion Ghica. Totodată se lucrează acum pe strada Crăițelor, în spatele Tribunalului Nou, acolo unde foarte curând se va intra și la asfaltare. Este vorba de locul de joacă, de reabilitarea străzii și de asemenea zona de parcări va face obiectul intervenției administrației locale târgoviștene. Per total, în momentul de față, iată, sunt câteva investiții importante pe care le derulăm”, a adăugat edilul municipiului Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!