Târgoviște: Incendiu puternic la un centru de bătrâni. Mai multe persoane au fost evacuate

Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit, marți după-amiază, la Centrul de bătrâni, de pe strada Gimnaziului, din municipiul Târgoviște. Potrivit informațiilor de la fața locului, 20 de persoane au fost evacuate, după ce flăcările s-au manifestat puternic într-o cameră  a azilului. Nu au existat victime, dar în schimb au ars numeroase materiale textile. Pentru lichidarea flăcărilor au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște cu trei autospeciale cu apă și spumă și o autoscară.

“În această după-amiază, în timp ce acționau pentru stingerea unor cabluri electrice peste care au căzut crengile rupte de vânt ale unui copac, pompierii Detașamentului Târgoviște au observat degajări de fum prin geamul unei clădiri din apropiere, în care sunt îngrijite persoane cu dizabilități.

Imediat, aceștia s-au deplasat în locația respectivă în care au constatat că ardeau materiale combustibile, incendiul a fost stins rapid de pompieri fără a se produce alte pagube. În același timp au evacuat 20 de persoane aflate în clădire. Din fericire nu au existat victime”, reiese dintr-o informare ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!