Târgoviște: Împreună pentru Eduard! Caz umanitar urgent. Noi toți suntem șansa lui, să revină sănătos acasă, la familie și copii

Publicitate

La 33 de ani, Eduard se luptă pentru viața lui și pentru șansa la un viitor alături de frumoasa sa familie!

La 33 de ani, cu doi copii minunați și o familie iubitoare, Eduard este într-un coșmar de când a descoperit că suferă de o boală gravă numită anevrism fusiform cerebral.

De un an se află pe paturile de spital, cu viața lui și a familiei sale complet dată peste cap, o continuă luptă pentru a fi bine.

Mai întâi în Marea Britanie, unde – după o perioadă de tratamente – lucrurile păreau să o ia pe un făgaș bun, însă o infecție craniană l-a aruncat din nou în agonie. Medicii londonezi au sugerat familiei deconectarea de la aparate și s-au declarat înfrânți, deși Eduard reacționa când familia și copiii săi erau în preajma patului de spital.

Continuând lupta alături de Eduard, familia l-a adus acasă, în România, unde, la Spitalul Sf. Sava din București, alături de el, non stop, nedezlipită de la căpătâiul fiului său se află mama. Aceasta este o clinică particulară recomandată, așa cum spune mama lui Eduard, de medicii de la Spitalul Baltazar, întrucât tânărul are nevoie de un mediu steril și condiții deosebite, de prevenire a oricărei alte infecții, tocmai pentru că este extrem de vulnerabil.

Întreaga familie așteaptă o minune și se roagă pentru sănătatea lui Eduard, însă mama, empatică la alte cazuri despre care a auzit de-a lungul timpului, s-a hotărât să ne ceară ajutorul, nouă, tuturor.

”Am fost și eu în situația donatorilor, vedeam multe cazuri, dar niciodată nu m-am gândit că o să fiu și eu pusă în situația asta, de a mă expune pe Facebook, de a-mi poza copilul pe patul de spital și de a cere ajutor semenilor. Aș da orice să fiu iar donator și să nu fiu eu cea care are nevoie de bani pentru a-mi salva băiatul”, spune mama lui Eduard.

Și sumele nu sunt deloc mici, de exemplu, până acum, pentru 5 zile de internare s-au cheltuit 19.000 lei. Mai este nevoie de 6000 lei pentru alte 5 zile de spitalizare și, până la finalul tratamentului, bineînțeles alte sume.

”Sunt niște sume colosale pentru noi, vă rog să nu rămâneți indiferenți”, este mesajul disperat al mamei lui Eduard.

În momentul de față, potrivit mamei, Eduard face recuperare și încă un tratament cu antibiotice și medicamente perfuzabile, întrucât medicii români au constatat că încă are infecție.

”Face și recuperare de două ori pe zi, dar luptă și să scape de infecție odată pentru totdeauna”, mai spune mama lui Eduard.

Toți cei care pot și vor să o facă îl pot ajuta pe Eduard să scape de boală și suferință, să se întoarcă sănătos și liniștit la familia sa, la copiii săi, la Târgoviște.

Sunt deschise următoarele conturi:

Nume și prenume Alexandru Grere

CONT IBAN: GB73MYMB23058012165234

SWIFT BIC: MYMBGB2L

Nume și prenume Grere Sebastian

CONT IBAN: RO94BRDE160SV04748641600

Mai multe puteți citi și la următorul link: https://www.facebook.com/donate/316121870722471/

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!