TÂRGOVIŞTE: A fost reluată construcția de locuințe ANL

Publicitate

Cartierul Sagricom, de la marginea Târgoviștei, sau Cartierul tineretului, cum mai este cunoscut, este pe cale să se schimbe în totalitate. Aici, după 10 ani, a fost reluată construcția de locuințe pentru tineri, iar blocurile fantomatice vor dispărea din ”peisaj”.

Ieri, primarul Târgoviștei – Cristian Stan, alături de Andrei Țurcanu – director general al Agenției Naționale pentru Locuințe și de senatorul Adrian Țuțuianu – a făcut o vizită pe șantierul care vizează finalizarea celor 146 de apartamente.
”Tot în Sagricom, va fi implementat încă un proiect pentru construcția de locuințe pentru tineri având că obiect 72 de unități locative. Acestora li se adaugă încă 180 de apartamente care vor fi construite pe terenul fostei UM Gară, din care 48 sunt destinate medicilor și profesorilor. În paralel, administrația locală târgovișteană va derula un proiect de reabilitare a infrastructurii întregului cartier, iar în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale va construi și o grădiniță”, a declarat edilul de la Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!