Târgoviște: Fiica profesoarei Daniela Ivașcu de la Colegiul Național “Constantin Carabella” va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Familia arbitrei de volei este distrusă de durere

Publicitate

Zi extrem de grea pentru familia Danielei Ivașcu, profesor în cadrul Colegiului Național “Constantin Carabella” din Târgoviște. Cadrul didactic, alături de familia sa, prieteni, colegi și nu numai, își va conduce fiica Elena, născută în 1998, pe ultimul drum. Cortegiul funerar va pleca, astăzi, de la ora 11.00, de la Capela Bisericii Evanghelice, din cartierul CFR, spre Cimitirul Suseni, unde va avea parte de slujba de înmormântare.

“Sufletul meu s-a divizat! O părticică este la Capela Bisericii Evanghelice pe strada Ciprian Porumbescu, nr. 20, cartier CFR. Drumul spre lăcașul de veci, Cimitirul Suseni, va avea loc miercuri, la ora 11.00.  Cine dorește să fie alături de noi, este așteptat la adresa indicată.

Dumnezeu a inversat rolurile, de acum tu vei avea grijă de noi, îngerașul meu! Sunt convinsă că o să o faci cu același zâmbet!”, reprezentă mesajul transmis de mama Elenei pe pagina personală de Facebook.

Elena Ivașcu a decedat sâmbătă noaptea într-un accident înfiorător pe Autostrada A2, în apropierea municipiului București. Alături de ea și-a găsit sfârșitul și o prietenă și o colegă a tinerei din Târgoviște. În schimb, alte două persoane, aflate pe bancheta din spate, au fost rănite în urma impactului puternic, după ce mașina condusă de Elena s-a oprit în separatorul de beton al autostrăzii.

Elena alături de colegele sale se întorcea din Bulgaria, unde fuseseră într-o tabără de voluntariat. Fiica cadrului didactica Daniela Ivașcu era arbitru de volei și instructor de înot, unde îți desfășura activitatea alături de mama sa la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!