Târgoviște: Femeie accidentată pe trecerea de pietoni de o tânără de 29 de ani

Publicitate

Luni seara, în jurul orei 19.00, în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Independenței, din centrul municipiului Târgoviște, în perimetrul unei treceri de pietoni, o tânără de 29 de ani a surprins și accidentat grav o femeie de 40 de ani.

Femeia era angajată în traversarea părții carosabile, pe marcaj pietonal. Din accident a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“La data de 11.01.2021, în jurul orei 19.07, polițiștii Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bd. Independenței, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări au constatat faptul că o femeie de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism ar fi acroșat un pieton (femeie) în vârstă de 40 de ani.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului”, reiese dintr-o informare a polițiștilor dâmbovițeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!