Târgovişte: Experiență de neuitat pentru adolescenții de la Complexurile de Servicii Sociale “Floare de Colț” și “Casa Soarelui”! Au mers în vizită la Academia lui Cătălin Zmărăndescu, multiplu campion MMA

Publicitate

Experienţă inedită pentru beneficiarii adolescenți din cadrul Complexului de Servicii Sociale Târgovişte “Floare de Colţ” şi de la Complexul de Servicii Sociale Târgovişte “Casa Soarelui”! Aceştia au vizitat Academia de arte marţiale a multiplului campion mondial de MMA şi box, Cătălin Zmărăndescu.

Adolescenţii au avut ocazia să stea faţă în faţă cu luptătorul care, într-un mod extrem de prietenos şi răbdător, le-a oferit o lecţie de sport şi de disciplină. Discuţia a fost una amicală, cu întrebări şi răspunsuri, iar tinerii au fost surprinşi să afle întâmplări din viaţa sportivului, întâmplări din care a învăţat, care l-au maturizat şi care l-au făcut să îşi schimbe radical viaţa.

Povestindu-le, campionul a încercat să îi facă şi pe adolescenţii noştri să înţeleagă cât de important este să aibă un ţel, un vis pentru care să lupte permanent.
Cătălin Zmărăndescu le-a oferit beneficiarilor şi şansa de a merge la Academie pentru a face sport de performanţă, dar şi pentru a face parte dintr-o echipă frumoasă, unită şi disciplinată.

Exemplele pozitive au cel mai mare impact asupra adolescenţilor a căror personalitate este în continuă formare, iar noi încercăm să îi punem în legătură cu cei mai buni reprezentanţi din diferite domenii de activitate.

Experienţa de la Zmărăndescu Sports Academy nu va fi uitată prea curând şi de ce nu, poate că unii dintre tinerii noştri vor fi viitorii campioni naţionali, europeni, mondiali. O parte dintre băieţi şi-au exprimat dorinţa de la începe antrenamentele la Academie, iar noi îi vom susţine în acest sens.

La finalul întâlnirii tinerii au primit şi cadouri din partea lui Cătălin Zmărăndescu şi au făcut fotografii împreună cu marele campion.

Sursă: D.G.A.S.P.C Dâmbovița

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!