Târgoviște: Dâmbovița Mall, tot mai aproape de finalizare. Foto galerie

Publicitate

Ionuț Parghel

Construcția proiectului Dâmbovița Mall, cel mai important centru comercial dezvoltat în municipiul Târgoviște, se apropie de finalizare. Sute de muncitori sunt activi pe șantierul din apropierea fostei unități militare de la Gară pentru a finaliza lucrările hypermarketului.

Dezvoltat de grupurile Prime Kapital și MAS REI, printr-o investiție de aproape 50 milioane de euro, Dâmbovița Mall va avea o suprafață de 33 000 de metri pătrați și va cuprinde peste 150 de magazine, 6 săli de cinema, 1 500 de parcare, dar și o varietate de spații destinate petrecerii timpului liber.

În prima parte a lunii februarie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a anunțat că deschiderea mall-ului va avea loc pe 28 mai. Pe de altă parte, potrivit unor informații recente, inaugurarea acestuia ar fi fost reprogramată pentru luna iunie.

Investiția va genera aproximativ o mie de locuri de muncă. Așa cum se cunoaște, Hipermarketul Carrefour a scos, deja, la concurs 200 de locuri de muncă, iar procedurile de angajare s-au făcut în perioada 11-15 februarie.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!