TÂRGOVIŞTE: Continuarea situaţiei de criză de la ASO Cromsteel ar putea duce la reducerea numărului de salariaţi. Ce spune conducerea

Publicitate

“Pentru ASO Cromsteel, sanatatea angajatilor sai este foarte importanta, de aceea majoritatea investitiilor de peste 10 milioane de euro facute in ultimii ani a fost directionata catre imbunatatirea conditiilor privind protectia mediului in fabrica.

In ceea ce priveste doleantele financiare, compania a acordat angajatilor marea majoritate a cerintelor care au fost listate in revendicarile prezentate de Sindicatul Valahia, cerinte care constau in acordarea de cresteri salariale, prime si sporuri. Acestea nu au fost acceptate de catre angajati (dupa cum ne-au comunicat reprezentantii Sindicatului Valahia), desi reprezinta cresteri semnificative ale veniturilor pentru toti angajatii din companie.

In consecinta, continuarea situatiei de criza, care este cunoscuta si de clientii nostri, ar putea duce inevitabil la o reducere a vanzarilor, a productiei si drept urmare la reducerea numarului de personal. O prima masura este demontarea incepand chiar de astazi a doua dintre utilajele din fabrica.

Ne dorim sa gasim o cale prin care sa reusim sa ne intoarcem in fabrica impreuna, sa continuam sa lucram si sa livram produsele asa cum ne-am obisnuit clientii. Facem un apel la dialog, pentru ca numai in acest fel vom obtine banii necesari sa putem creste in continuare salariile si beneficiile asa cum ne dorim cu totii. Vrem ca angajatii nostri sa se simta bine alaturi de noi si vrem sa le oferim venituri peste media locala, intr-o companie unde am investit si vom investi toate castigurile, dar pentru ca acest lucru sa fie posibil avem nevoie sa gasim o cale de mijloc.”, sună comunicatul de presă semnat de conducerea ASO Cromsteel.

Despre Aso Cromsteel

Aso Cromsteel face parte din grupul Aso H&P, lider mondial in productia de bara si teava cromata, avand clienti in peste 70 de tari. In cei aproape 4 ani de cand grupul ASO a preluat fosta companie Cromsteel Industries s-au investit aproximtiv 10 milioane euro in fabrica din Targoviste. Investitiile au fost facute in zona de tehnologizare si utilaje, imbunatatirea conditiilor de munca, protectia mediului. Aici lucreaza peste 520 de oameni din judetul Dambovita.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!