Târgoviște: Când va avea loc deschiderea magazinului Leroy Merlin. Acesta va dispune de 16 raioane

Publicitate

Așteptarea a luat sfârșit! Francezii de la Leroy Merlin deschid în această săptămână, pe 14 mai, primul magazin în municipiul Târgoviște și al 19-lea din România.

Magazinul va putea fi găsit, pe centura Târgoviștei, pe strada Laminorului, nr. 93. Acesta va dispune de 16 raioane: materiale de construcții, tâmplărie, electrice, unelte, acoperire sol, gresie și faianță, sanitare, instalații sanitare, grădină, feronerie, vopsea, decorațiuni, iluminat, depozitare și amenajare, bucătării și încălzire.

Leroy Merlin este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115 000 de angajați fac parte din familia Leroy Merlin.

Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România, în prezent, funcționează 18 magazine  Leroy Merlin, cu peste 2000 de angajați, în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!