Târgoviște: Bazinul de înot din Microraionul 3 își suspendă din nou activitatea. Cauza pentru care s-a luat această decizie radicală

Publicitate

Nici nu a fost bine (re)deschis că deja se închide! Este vorba despre bazinul de înot din Microraionul 3 din Târgoviște, gestionat de Clubul Sportiv Școlar Târgoviște. Copleșiți de costurile extrem de ridicate ale facturilor la gaze și curent, reprezentanții locației de înot se văd nevoiți să suspende activitatea bazinului pentru o perioadă nedeterminată. Astfel, începând de sâmbătă, 11 februarie, bazinul de înot se va închide pentru o perioadă nedeterminată.

„Vă informăm că începând cu data de 11 februarie 2023, activitatea Bazinului de Înot C.S.Ș., situat în Târgoviște, str. Loc. Major Liviu Dragomirescu, nr 2C, va fi suspendată pentru o perioadă determinată.

Suntem nevoiți să luăm această decizie ca urmare a incapacității de a susține costurile foarte ridicate ale facturilor la gaze naturale și energie electrică precum și datorită condițiilor climatice cu temperaturi extrem de scăzute care împiedică asigurarea standardelor optime pentru desfășurarea activităților specifice. Persoanelor care au achiziționat abonamente și sunt încă valabile, li se vor prelungi perioada de utilizare la redeschidere.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că vom face toate demersurile pentru reluarea activității cât mai curând posibil!”, se arată într-un comunicat transmis pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște.

Bazinul de înot din Microraionul 3 a fost redeschis în luna noiembrie a anului trecut doar sportivilor, iar în luna ianuarie a acestui an publicului larg.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!