Târgoviște: Au început lucrările de reabilitare a Bulevardului Carol I (fost Castanilor)

Publicitate

Bulevardul Carol I din Târgoviște (fost Castanilor) a intrat în lucrări de reabilitare, ce vor fi realizate pe bani europeni!

Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.

Totodată, în zona trotuarului, se va realiza canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități.

Primarul municipiului, Cristian Stan, a reamintit că intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu ce presupune modernizarea traseului autobuzelor noi, aduse la Târgoviște anul trecut, pe bani europeni.

În linii mari, sunt reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!