Târgoviște: Au fost efectuate primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul “Eugen Popescu”

Publicitate

Vineri seara, de la ora 21.00, au fost efectuate primele probe la instalația de nocturnă a stadionului “Eugen Popescu” din Târgoviște. Așa cum se cunoaște, arena de lângă Casa Armatei se află într-un amplu proces de modernizare și reabilitare.

“În această seară (nr. vineri seara), au fost făcute primele probe la nocturna stadionului “Eugen Popescu” și a fost aprins unul dintre stâlpii instalației.

Cei 4 stâlpi ai instalației, complet echipați (din care 3 cu o înălțime de 36 de metri și unul cu înlțimea de 30 de metri, în zona Casei Aramtei), sunt ridicați pe poziția finală, însă în absența încă a unui branșament final la rețeaua de energie electrică, nu au putut fi aprinși concomitent. Chiar și în aceste condiții, efectul a fost unul spectaculos!”, a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Tot în această perioadă, se lucrează la tribuna metalică și la tribuna 1 a stadionului. În perioada următoare va fi montată copertina, acoperișul tribunei 1, dar totodată vor avea loc lucrări de impermeabilizare a tribunei vechi, după care vor fi așezate și montate scaunele. Autoritățile locale urmează să achiziționeze câteva containere, care vor găzdui conferințele de presă ale formației târgoviștene.

De asemenea, reprezentanții Primăriei Târgoviște încearcă să determine Federația Română de Fotbal să ofere o omologare provizorie a stadionului, în ultima parte a anului, astfel încât Chindia să susțină meciurile din propria organizare la Târgoviște.

În momentul de față, gazonul este gata, cu instalația de dezghețare, instalația de aspersie și instalația de încălzire.

Așa cum se cunoaște, Chindia are parte de un evoluție mia mult decât bună în play-out-campionatului. După opt meciuri jucate, roș-albaștrii ocupă primul loc în clasament, cu 35 de puncte acumulate, după 4 victorii, 3 remise și o înfrângere, suferită aseară în disputa cu Viitorul Constanța.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!