Târgoviște: Atenție șoferi! Accesul pe strada Colonel Dumitru Băltărețu, pe direcția sensul giratoriu – Casa Sindicatelor, va fi restricționat începând de astăzi! Vezi din ce cauză

Publicitate

O nouă reabilitare la Târgoviște! Au început lucrările de modernizare a sensului giratoriu de la intersecția străzilor Col. Dumitru Băltărețu cu Tudor Vladimirescu și I.C. Brătianu!

Joi s-au derulat lucrările de frezare a stratului actual de asfalt, urmând ca astăzi să debuteze lucrările de refacere a terasamentului, inclusiv în zona canalizării. Din acest motiv, accesul pe strada Colonel Dumitru Băltărețu, pe direcția sensul giratoriu – Casa Sindicatelor, va fi restricționat începând de astăzi până la finalul intervenției, a transmis primarul municipiului, Cristian Stan.

Ca rută ocolitoare poate fi folosit bulevardul Regele Carol I, paralel cu strada Colonel Dumitru Băltărețu, existând și artere de legătură între străzile menționate.

Asfaltarea integrală, la nivel de două straturi, va fi realizată în partea a doua a zilei de luni, inclusiv pe parcursul nopții.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!