Târgoviște: Aglomerație mare pe “Litoralul de acasă”! Mii de oameni au ales una dintre cele frumoase atracții turistice din zona Munteniei

Publicitate

Ștrandul din cadrul Complexului Turistic de Natație Târgoviște a devenit în ultimele veri una dintre cele mai căutate atracții turistice din zona Munteniei.

Astăzi, în zi de sărbătoare (Drăgaica), ștrandul târgoviștean  sau “Litoralul de acasă” a fost luat cu asalt de către cei care au vrut să se răcorească sau să stea la plajă. În câteva ore, frumoasa locație de distracție și relaxare a devenit neîncăpătoare.

 

Mii de dâmbovițeni și turiști  din județele apropiate Dâmboviței au asaltat ștrandul încă de la primele ore ale dimineții pentru a scăpa de căldura sufocantă a zilei de sâmbătă.

La fel ca și zonele de plajă, parcarea a fost și ea neîncăpătoare, mulți dintre turiști alegând să parcheze autoturismele pe marginea drumului Calea Ialomiței.

Un motiv pentru care turiștii de toate vârstele aleg să se relaxeze la Complexul Turistic de Natație este simplu:  prețul este accesibil. În biletul de  intrare sunt incluse șezlong, măsuță, umbrelă și acces la tobogane.

Zona de ștrand a Complexului Turistic de Natație Târgoviște cuprinde patru bazine: 

-Lazy River (râu cu apă lină și cu poduri; adâncime 90 cm);

-Baby Lagon (loc de joacă cu apă pentru copii; adâncime 40 cm);

-Relax Pool (bazin de înot și relaxare; adâncime 120 cm);

-Splash Pool (adâncime 180 cm).

Totodată, zona de ștrand mai cuprinde tobogane de diferite tipuri (Twister, Space Bowl, Black hole, Rafting și Kamikaze), un loc de joacă pentru copii, șezlonguri, umbrele, măsuțe și un teren de volei.

Preturi intrare ștrand 

Luni -Vineri

-30 lei – adulți

-15 lei – copii ( prezentare carnet de elev), studenți (cu carnet de student)și pensionari ( cu cupon de pensie).

Sâmbătă și duminică

-35 lei -adulți

-20  lei -copii, studenți, pensionari.

Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita, dar cu prezentarea certificatului de naștere.

 

 

 

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!