Târgoviște: Acțiune pentru oamenii străzii. Mai mulți oameni fără adăpost identificați de Poliția Locală

Publicitate

Polițiștii locali au desfășurat, luni, o acțiune preventivă pentru a depista persoanele fără adăpost de pe raza municipiului Târgoviște. Potrivit unui comunicat emis de Poliția Locală Târgoviște, în urma acțiunii desfășurate, au fost identificate mai multe persoane fără adăpost.

Au fost verificate locurile cunoscute în care oameni ai străzii se adăpostesc de obicei pe timpul nopții. Au fost identificate 3 persoane care, în urma solicitării polițiștilor locali și a reprezentanților D.A.S., au refuzat categoric să meargă în Centrele Sociale pentru a-și petrece noaptea.

Tot în cadrul acțiunii, a fost depistată și identificată o persoană de sex masculin, M.S., în vârstă de 55 de ani, în stare avansată de ebrietate, pe carosabilul străzii Magrini. Aceasta a fost condusă la domiciliu și predată membrilor familiei.

În cadrul acțiunii, au fost constatate 7 contravenții, sancționate cu amendă în valoare de 1680 lei și 4 avertismente scrise pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Poliția Locală Târgoviște vă informează că astfel de acțiuni vor continua la intervale aleatorii de timp, în scopul prevenirii faptelor antisociale și asigurării unui climat de ordine, liniște și siguranță publică în municipiu.

Sesizările pot fi transmise telefonic la numerele: 0245 921/ 0731 327 436/ 0785 212 904.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!