Tânărul din Valea Voievozilor dispărut în Munții Bucegi, descoperit mort de către salvamontiști. Rucsacul lui a fost dus într-o vale de ploile torențiale

Publicitate

Trupul neînsuflețit al tânărului din Valea Voievozilor, care a fost dat dispărut în luna iulie, a fost găsit, duminică după-amiază, în Munții Bucegi, de către salvamontiștii din Prahova. Acest lucru a fost posibil după ce salvamontiștii din Prahova au găsit rucsacul și mai multe obiecte personale ale lui Bobirică Eduard, în zona Văii Caraiman.

Tânărul și-a abandonat într-o noapte bicicleta pe Valea Caraimanului, în apropiere de cabana cu același nume și de atunci a fost de negăsit. Familia acestuia a anunțat dispariția după aproape două săptămâni, moment în care salvatorii au și pornit pe urmele lui. Salvamontiștii din Bușteni sunt cei care au descoperit bicicleta, dar tânărul nu a fost de  găsit sub niciun chip până astăzi.

Așadar, astăzi, echipajele Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova au pornit din nou căutările și de data aceasta au reușit să dea de trupul neînsuflețit al bărbatului. Salvamontiștii au efectuat toate operațiunile de recuperare a cadavrului din Valea Caraimanului, zonă în care accesul este deosebit de dificil.

Conform reprezentanților IPJ Dâmbovița, în acest caz vor fi efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

“Tânărul de 22 de ani, din Valea Voievozilor, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu la data de 26 iulie a.c., a fost găsit decedat în Munţii Bucegi de cei de la Salvamont. În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările, a anunțat IPJ Dâmboviţa.

Cadavrul este preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!