Tânărul din Târgoviște care s-a aruncat de la etajul unui bloc a murit. Căzătura i-a fost fatală, iar anchetatorii au luat în calcul varianta sinuciderii

Publicitate

Tânărul de 24 de ani din Târgoviște care a căzut, duminică, de la etajul unui bloc din Microraionul III a decedat.

Chiar dacă bărbatul a ajuns la spital conștient, acesta a decedat câteva ore mai târziu din cauza leziunilor grave. În urma căzăturii, potrivit medicilor, acesta a fost depistat cu traumatism de bazin, traumatism de femur și traumatism toracic. Doctorii s-au luptat pentru a-l salva, dar într-un final totul s-a dovedit a fi în zadar.

Incidentul a avut loc, ieri, la orele dimineții, iar anchetatorii au în vedere mai multe ipoteze. Una dintre ele ar fi chiar varianta sinuciderii. Mai mult de atât, cum încălțămintea bărbatului a fost găsită pe acoperișul blocului, oamenii legii au luat în calcul că acesta s-ar fi aruncat de acolo.

Se pare că bărbatul în ultima vremea a întâmpinat o stare de depresie. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio, iar mai mult de atât nu a transmis nimănui despre un gestul inexplicabil.

Acesta locuia împreună cu familia și lucra în domeniul IT. În dimineața accidentului le-a spus părinților că se duce până la farmacie, iar la scurt timp a fost găsit căzut de la etaj în apropierea blocului în locuia, în stare extrem de gravă, dar conștient.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!