Tânărul din Dâmboviţa înjunghiat pe stradă de doi indivizi trebuie să plătească o sumă mare. “Să plătească criminalii”

Publicitate

Tânărul în vârstă de 20 de ani, care a fost înjunghiat de doi indivizi pe o stradă din localitatea dâmboviţeană Ocniţa, continuă să trăiască o adevărată dramă. La un pas de moarte, fiind preluat de ambulanţă în stare gravă cu multe lovituri de cuţit în spate, acesta a fost externat din spital, însă drama sa nu se opreşte aici.

Potrivit MDI TV, tânărul este nevoit să plăteasca 6300 lei cheltuieli de spitalizare, bani de care nu dispune. Aşadar, după ce a trecut prin mai multe operaţii, aflându-se în comă, acesta este nevoit să scoată şi bani din buzunar, iar singura soluţie ar fi să-i dea în judecată pe agresori, însă şi asta ar necesita o sumă importantă de bani.

“Trebuie să plătesc spitalizarea, 63 de milioane. Asta s-o plătească criminalii, că eu nu am de unde să plătesc suma asta de bani, că nu eu am făcut asta, ci ei”, a declarat tatăl victimei pentru MDI TV.

DÂMBOVIŢA: Tânăr înjunghiat pe stradă. Avea mai multe lovituri de cuţit în spate. Poliţiştii din Moreni i-au prins pe agresori

DÂMBOVIŢA: Cei doi indivizi care au înjunghiat un tânăr au fost arestaţi. Tatăl victimei: “Mi l-au nenorocit criminalii! Pentru 3 milioane l-au omorât”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!