Tânără bătută și răpită de pe stradă de doi tineri din Dâmboviţa

Publicitate

Doi dâmbovițeni, de 33 și 38 de ani, au fost reținuți de polițiștii buzoieni de la investigații Criminale fiindcă sunt suspecți de răpirea unei tinere de 28 de ani din localitatea Padina, judeţul Buzău. Aceasta este soția unuia dintre dâmbovițeni și plecase de două luni de acasă din cauza bătăilor pe care i le administra soțul, potrivit realitateadebuzau.net.

Conform anchetatorilor, femeia, de fel din județul Buzău, se despărțise de soțul ei în urmă cu două luni, iar în acest interval de timp ea a locuit pe la diferite rude, și își schimba frecvent locația pentru a nu fi descoperită de soțul ei.

În urmă cu două zile, tânăra se afla la un frate de-al ei și a observat că în fața porții parchează un autoturism din care a coborât soțul ei. Aceasta, de frică,  a fugit pe stradă, însă a fost prinsă din urmă, agresată și obligată să urce în mașină, chiar de soțul ei.

“Marți, 13 aprilie, în jurul orei 15.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că sora sa, de 28 de ani, din Padina, a fost luată cu forța de doi bărbați, introdusă într-un autoturism, mașina fiind ulterior condusă pe DN2C, spre Pogoanele. Apelantul a precizat că unul dintre bărbați este soțul surorii sale, de care aceasta s-ar fi despărțit în fapt. În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști ai orașului Pogoanele și secțiilor rurale arondate.

Totodată, autoturismul și ocupanții acestuia au fost dați în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în județul Buzău, dar și polițiștilor din județele învecinate. La numai o oră de la sesizare, în jurul orei 16.00, urmarea  coordonării operative a forțelor din teren de către Centrul Operațional al Inspectoratului de poliție Județean Buzău, polițiștii din Prahova au identificat și oprit mașina în trafic, pe raza orașului Mizil. Tânăra se afla în autoturism. Din declarațiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinței sale, fiind și agresată fizic de soțul său.

Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Judecătoriei Pogoanele, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal”, reiese dintr-un comunicat IPJ Buzău.

După ce au fost prezentați în fața judecătoriei Pogoanele, instanța a decis față de bărbatul de 33 de ani (soțul femeii răpite) arest preventiv pentru 30 de zile, iar în cazul bărbatului de 38 de ani arest la domiciliu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!